Bomenwacht

Ons Bomenwachtteam wenst jou, je familie en je collega’s een gelukkig en bovenal gezond nieuwjaar!

Graag willen we je bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in Bomenwacht Nederland.

Ons cadeau voor jou, doneer € 25 aan een goed doel
Samen met jullie hebben we het afgelopen jaar voor ruim 1,1 miljoen bomen in de openbare ruimte mogen zorgen. Een mooie prestatie die een groot positief effect heeft op onze natuur.
En hier doen we nog een schepje bovenop, want wij willen jullie graag de mogelijkheid bieden om namens ons € 25 te doneren aan een van de onderstaande vijf goede doelen die bijdragen aan de natuur of onze maatschappij.

Wij kijken ernaar uit om ook in 2021 mooie projecten op te mogen zetten en samen te werken aan jullie bomen.

Met vriendelijke groet,

Bomenwacht Nederland

Bomenwacht Logo sRGB800

Doneer aan één van onderstaande goede doelen

Je hebt een Doneerbon t.w.v. €25 ontvangen. Deze kun je doneren aan Trees for All, Natuurmonumenten, Work with Nature, Longfonds of het Nationaal Ouderenfonds.  Kortom kies jouw favoriete goede doel! 

Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Onze missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen wij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten. Want we gaan een stap verder. Op een manier die past bij het Nederland van nu. Natuurmonumenten vraagt alle Nederlanders om samen nieuwe natuur te maken, te verzorgen en te beschermen.

Work with Nature

Het regenwoud in Costa Rica is één van de meest mooie en bijzondere plekken op aarde met een hele hoge biodiversiteit aan planten en dieren. Essentieel om te behouden voor huidige en toekomstige generaties. Dit doen wij door land met regenwoud aan te kopen. Het land dat wij aankopen plaatsen we direct onder de natuurbeschermingswet van Costa Rica, waardoor het voor altijd beschermd is tegen commerciële exploitatie. Maar wij gaan nog een stapje verder: samen met Oscar, onze Costa Ricaanse ranger, zorgen we voor betrokkenheid en bewustwording onder de lokale bevolking zodat er niet toch nog stiekem bomen worden gekapt of dieren worden gestroopt.

Longfonds

Voor de meeste mensen is ademen heel gewoon. Maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte in Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten. Tot het zover is, zorgen we ervoor dat mensen met een longziekte sterk staan en bewust eigen keuzes in hun leven kunnen maken. We zetten ons in voor een rookvrij leven met gezonde binnen- en buitenlucht. En we jagen medische doorbraken aan, gericht op het voorkomen van astma en het repareren van kapotte longen. Zo maken we ’t verschil. Dag in dag uit.

Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. Wij geloven in de kunst van het samen ouder worden en de kunst van het ouder zijn. Wij stimuleren ouderen om bewust sociaal actief te blijven. Zo blijven ze verbonden met anderen en kunnen van betekenis zijn. En we inspireren de maatschappij om een leeftijdsvriendelijke samenleving te zijn. Onze pijlers: actief ouder worden, het inspireren tot een leeftijdsvriendelijke omgeving en het bestrijden van eenzaamheid.
En dat blijft hard nodig. Want wist u dat bijna de helft van de ouderen zich eenzaam voelt? Meer dan 500.000 mensen voelt zich zelfs ernstig eenzaam!

trees-for-all

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Onze missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. 


Doneer aan Trees for All

1. Kies je donatiebedrag
2. Kies betaalmethode Kadobon-Online kadobon
3. Gebruik je kadoboncode (12 cijfers)

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Maar ook daarbuiten. 


Doneer aan Natuurmonumenten

1. Kies je donatiebedrag
2. Kies betaalmethode Kadobon-Online kadobon
3. Gebruik je kadoboncode (12 cijfers)

work with nature417

Het regenwoud in Costa Rica is essentieel om te behouden voor huidige en toekomstige generaties. Dit doen wij door land met regenwoud aan te kopen.  Maar ook zorgen we voor betrokkenheid en bewustwording onder de lokale bevolking. 


Doneer aan Work with Nature

1. Kies je donatiebedrag
2. Kies betaalmethode Kadobon-Online kadobon
3. Gebruik je kadoboncode (12 cijfers)

Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten. Tot het zover is, zorgen we ervoor dat mensen met een longziekte sterk staan en bewust eigen keuzes in hun leven kunnen maken. We zetten ons in voor een rookvrij leven met gezonde binnen- en buitenlucht.


Doneer aan Longfonds

1. Kies je donatiebedrag
2. Kies betaalmethode Kadobon-Online kadobon
3. Gebruik je kadoboncode (12 cijfers)

ouderenfonds logo

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. Wij stimuleren ouderen om bewust sociaal actief te blijven. Zo blijven ze verbonden met anderen en kunnen van betekenis zijn. En het bestrijden van eenzaamheid bij ouderen en dat is hard nodig!


Doneer aan Nationaal Ouderen Fonds

1. Kies je donatiebedrag
2. Kies betaalmethode Kadobon-Online kadobon
3. Gebruik je kadoboncode (12 cijfers)

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven