Shopping cart

Your basket is currently empty.

Return to shop

National-Goededoelenbon.nl is part of Kadobon Online BV – Abdijstraat 60 – 4816 JL Breda – KVK 20126764

Nationale goede doelen bon

Abdijstraat 60, Breda

4.4 7 reviews

  • Avatar Angelina Schoenmaker ★★★★ 6 maanden geleden
    Mooi kado om weg te geven! Helaas is een luxe kaart per post verplicht. None wordt niet geaccepteerd, … >lees meer met als gevolg dat de bestelling opnieuw moest worden ingevuld. Ik had het geld voor de envelop liever ook aan een goed doel geschonken. Jammer dat je vervolgens de envelop niet open kunt maken om er een briefje bij in te stoppen. De aangeleverde tekst kun je ook niet even inzien.
  • Avatar Uwc Nederland ★★★★★ 2 jaar geleden
    In 2022, we gave our volunteers the National Charity Voucher with which they could spend an amount … >lees meer doneren aan een voor hen belangrijk goed doel. Wij zijn fantastisch geholpen door de organisatie van de Nationale Goededoelenbon! Zo kregen wij een eigen pagina op hun site. Via deze pagina konden onze vrijwilligers hun bon inwisselen en doneren. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzamere, veiligere en mooiere wereld. #payitforward
  • Avatar Piet Nelemans ★★★★ een jaar geleden
    Nice alternative corporate gift. No stuff/food/goodies that someone doesn't really want anyway … >lees meer wachten, maar een donatie aan een goed doel naar keuze, om zo de wereld een beetje mooier te maken op een terrein wat de ontvanger aanspreekt (bv. een lokaal sociaal initiatief, de bestrijding van een ziekte, ontwikkelingshulp of natuur/dieren/milieu).

Safe payment

Connections are encrypted using SSL.

Quick delivery!

By e-mail within 3 minutes *). By post the same day if ordered on working day before 3pm.

en_GB
Scroll to Top