Groene post van PostNL

CO2-neutraal post versturen

Bijdragen aan een beter milieu door post CO2-neutraal te versturen? Dat kan nu met de Nationale Groene Kadobon!

Wij versturen onze post namelijk met Groene post van PostNL. Samen met ons compenseert u uw CO2-uitstoot door te investeren in duurzame projecten. Met trots kunnen we ook melden dat we hiervoor een certificaat CO2-neutrale postbezorging hebben ontvangen.

Ieder verzonden pakket wordt door ons gecompenseerd

Ieder pakket dat door ons met de Groene Post van PostNL wordt verstuurd wordt door ons een klein bedrag gecompenseerd. Deze extra opbrengsten worden door PostNL aangevuld en geïnvesteerd in duurzame projecten.

PostNL investeert van onze bijdrage in duurzame projecten

PostNL investeert van onze bijdrage in hoogwaardige, duurzame projecten met het Gold Standard-keurmerk: het beste keurmerk voor klimaatprojecten. Afgelopen jaren hebben ze gekozen voor een aantal windmolenprojecten in Turkije, China en Taiwan.

Maar ook in duurzame projecten in Nederland zoals Natuurmonumenten. In 2017 hebben ze onze donatie gebruikt om het leefgebied van de grote karekiet en roerdomp te verbeteren en te vergroten in het Nationaal Landschap IJsseldelta.

PostNL verdubbelt de eerste 50.000 euro

PostNL verdubbelt de eerste 50.000 euro die wij samen met andere deelnemers inleggen, met een minimum van 25.000 euro.

Groene post geverifieerd door FIRA

Het CO2-compensatieprogramma Groene post is geverifieerd door FIRA Sustainability B.V. Zie ook de toelichting van PostNL en de verificatieverklaring van FIRA.


certificaat groene post

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven