Personaliseer jouw cadeaukaart!

Met je persoonlijke tekst, pagina of cadeaukaart.

goede doelen cadeaubon
logo balk1250x100NGB

4,4 7 reviews

Collega’s kiezen zelf online goed doel
100+ (inter)nationale goede doelen
Duurzame cadeaukaart en verpakking
Direct printen, email of gratis per post
Ideaal als duurzaam keuze Kerstcadeau
Steun jouw favoriete goede doel
doneerbon achterlant

Gratis persoonlijke tekst

p de achterkant van de cadeaukaart komt gratis een persoonlijke boodschap van max. 150 karakters. Bijvoorbeeld een Kerst boodschap aan je collega’s.

Gratis eigen inwisselpagina

We maken een inwisselpagina in je eigen huisstijl. Zoals een persoonlijk tekst en jullie logo. Een (youtube)filmpje is ook mogelijk. Helemaal naar jullie eigen wensen! Informeer naar de mogelijkheden. Bekijk een voorbeeld.

VRK

Eigen ontwerp

iever een keuze cadeaukaart en/of luxe FSC envelop in eigen huisstijl? Dat is al mogelijk vanaf 500 st. tegen meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden!

+
Totaal gedoneerd
+
Donaties
+
Goede doelen
NGDB

Luxe FSC envelop

Kies voor de luxe FSC-envelop of luxe FSC-Kerst- of Nieuwjaarsenvelop. Deze is €1,95 p.st. Korting mogelijk bij grotere aantallen. De cadeaukaart is 100% PVC vrij. Beter voor het milieu!

goeden

Gratis verzending per email

De Nationale Goededoelenbon kan kosteloos digitaal worden verzonden via e-mail in onze huisstijl. Deze  kan worden uitgeprint. Liever een eigen ontwerp? dat is mogelijk vanaf 500 stuks. Informeer naar de mogelijkheden.

Kerst

Individueel verzenden?

We kunnen de Nationale Goededoelenbon ook individueel versturen naar het huisadres van je collega’s. Verzending in een gerecyclede Kerstverzendenvelop tegen meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Steun het goede doel dat jij belangrijk vindt

De Nationale Goede Doelenbon is een goede doelen cadeaubon naar keuze. Geef een Goede Doelencadeaukaart als relatiegeschenk goed doel of als Kerstgeschenk goede doel aan collega’s. Zo laat je iedere collega zelf een goed doel kiezen dat hij of zij belangrijk vindt.

Geef een goed gevoel cadeau. Men waardeert het tenslotte steeds meer als we werken voor een organisatie of bedrijf dat bijdraagt aan een betere wereld. Met een Goede Doelencadeaukaart geef je een mooi cadeau dat helemaal past binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kortom, een donatie cadeau geven is, zeker dit jaar, een heel mooi gebaar!

In the picture: KWF

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse organisatie die zich inzet in de strijd tegen kanker. Middels het ondersteunen van onderzoeken, zijn zij steeds beter in staat om deze ziekte te kunnen behandelen.

Daarnaast zetten zij zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun naasten. Tenslotte informeert KWF ook over de risicofactoren om kanker te helpen voorkomen.

Revelina had baarmoederhalskanker
Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven